Zandsculpturen Monschau

Net over de Zuid-Limburgse grens (35 km van Aken), treft u Zandsculpturen Monschau aan.

Wondere Wereld
Stap in de wondere wereld van Zandsculpturen Monschau. De reis door Europa, is een spraakmakend event, waar iedere bezoeker – groot en klein – adembenemende momenten zal beleven. Een ervaring die aanzet om meer te  weten te willen komen over Europa, haar landen, culturen, zienswijzen, parels en gebruiken.

Dit alles is tot stand gekomen door 1.000 ton zand en de handen en vakkundig inzicht van 20 professionele en kunstzinnige carvers. Kom, beleef en ervaar Europa en haar parels van zand…Om nooit meer te vergeten!

De parels in Zandsculpturen Monschau

Volg de route en bezoek enkele hoofdsteden, tuur in de kijkvensters, bezoek de mega zandsculptuur bestaande uit de culturele parels: Eiffeltoren, Sagrada Familia, Big Ben en nog veel meer…Leer de kneepjes van het carven, de achtergronden en de mogelijkheden en maak een reis door de landen op 1 dag..

Kinderen
De leuke speurtocht zorgt ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Kijk in de reusachtige kijkdozen en verwonder je over de zandfontein, de zandspeelbak en de sculpturen.

Zandsculpturen Monschau en korting

€ 0,50 korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/ of kortingen. Om voor deze korting in aanmerking te komen bestelt u eenvoudig de NapPas online. Dit is de pas voor aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. Er zit dus altijd een leuk uitje voor u bij.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

€ 0,50 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Zandsculpturen Monschau
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Burgau 15
  • 52156 Monschau
4 mensen op één NapPas!