Weekend weg

Wilt u een keer een weekend weg met het gezin? De NapPas is de ideale oplossing voor u, want bij NapPas krijgt u korting voor maar liefst vier personen op diverse dagjes uit. Deze dagjes uit zitten door heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuk dagje voor u bij. Als u liever alleen gaat dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weer, want NapPas heeft diverse uitjes die overdekt zijn. Onze zoekfunctie op de website maakt het heel eenvoudig om uw keuze te maken. U kunt daar namelijk filters maken op b.v. het weer, locaties en meer!

Diverse weekendjes weg

NapPas heeft een breed aanbod om een leuk weekend weg te gaan. Wilt u bijvoorbeeld een stadswandeling maken met het gezin, dan is dat mogelijk bij NapPas. De attractieparken mogen ook niet vergeten worden. Uw kinderen zullen de dag van hun leven beleven en dat maakt het aanbod van NapPas zo leuk! Wilt u er liever een educatief uitje van maken dan zijn de diverse musea de ultieme oplossing. De kartbanen en snowcenters mogen ook niet vergeten worden, want daar begint pas de echte actie. Wie wordt 1e op de kartbaan en wie maakt de snelste afdaling? De NapPas staat garant voor veel plezier voor een weekend weg!

Een weekend weg en de voordelen

De NapPas kunt u eenvoudig online bestellen voor slechts € 19,95 per jaar. U hoeft de NapPas alleen te laten zien bij het betreffende uitje en u profiteert er direct van. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig en voor maximaal vier personen krijgt u korting. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. NapPas is aangesloten bij maar liefst 300 dagjes uit, dus er is keuze zat.

Bestel de NapPas vandaag nog en ga een dagje uit met kinderen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Weekend weg
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Limburg
4 mensen op één NapPas!