Uit met kids

Wilt u een dagje uit met het gezin en heeft u geen idee waarheen? NapPas is de ideale oplossing voor uit met kids. NapPas heeft namelijk een breed aanbod aan uitjes in Nederland, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje uit naar de dierentuin? Wilt u liever iets cultureels doen dan zijn de diverse musea zeker iets voor u en de kinderen. Houden uw kinderen liever van spannende dingen, dan zijn de attractieparken de ideale oplossing. Dit is natuurlijk een greep uit ons aanbod van uit met kids. Het volledige aanbod kunt u hier terugvinden!

Uit met kids en ons aanbod

Er komen ook jaarlijkse nieuwe dagjes uit bij en dat maakt de NapPas zo leuk.  Bovendien heeft NapPas ook rekening gehouden met slecht weer in Nederland, want het weer in Nederland is altijd onvoorspelbaar. Wij hebben namelijk diverse dagjes uit die overdekt zijn. Om uw keuze makkelijker te maken, beschikt NapPas over een uitgebreide zoekfunctie. Op deze zoekfunctie kunt u dus een selectie maken op basis van type uit, activiteit, omstandigheden en locaties.

Uit met kids en korting

Als u de NapPas bestelt dan krijgt u voor maximaal vier personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten, maar de korting geldt natuurlijk ook als u alleen een dagje uit wilt bezoeken. De NapPas is ook nog eens onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen per jaar naar een uitje gaan. Als u de NapPas bestelt dan hoeft u alleen de pas te laten zien bij het uitje waar u naar toe gaat. U wilt deze aantrekkelijke kortingen toch ook niet mislopen? De kortingen lopen op tot maar liefst 50% korting voor een dagje uit!

Bestel daarom vandaag nog de NapPas en profiteer van kortingen voor dagjes uit!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Uit met kids
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Drenthe
4 mensen op één NapPas!