Theater Twee Hondjes

Theater Twee Hondjes, een theater om in te bijten!

Als u de medewerkers van het theater vraagt waar de naam Theater Twee Hondjes vandaan komt, dan krijgt u gelijk dit gedichtje te horen. Ooit gevestigd in de aula van osg Helinium, keek u uit op de honden van Hans Koetsier. En zo ontstond de bijzondere naam van het theater in Hellevoetsluis.

Theater Twee Hondjes is gevestigd aan de Opzoomerlaan in de Vesting, het mooie historische gedeelte van Hellevoetsluis. Door de intieme en gezellige sfeer komen onze gasten steeds weer terug om te genieten van heel veel verschillende voorstellingen in diverse genres, zoals cabaret, kleinkunst, muziek, toneel en jeugdtheater.

Bij Theater Twee Hondjes ontvangen NapPas houders € 2,00 korting op een groot deel van onze voorstellingen. Kijkt u goed in de voorwaarden en geniet van een heerlijke avondje uit in ons gezellige theater.

Theater Twee Hondjes bezoeken

Bestellen van tickets bij Theater Twee Hondjes met NapPas korting kan via www.theatertweehondjes.nl. Indien de korting geldt bij een voorstelling ziet u dit in het afrekenscherm. Verder kunt u telefonisch of per mail bestellen via 0181 310473 of reserveringen@theatertweehondjes.nl o.v.v. NapPas. U kunt ook langskomen, onze kassa is geopend op donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Theater Twee hondjes en korting

–          Maximaal 4 personen per NapPas

–          Kortingen gelden op de reguliere prijs bij voorstellingen met een tweede prijs, met uitzondering van jeugdvoorstellingen.

–          Korting op vertoon van NapPas, bij aankoop en bij kaartcontrole.

–          Niet geldig in combinatie met andere kortingen.

De NapPas bestelt u eenvoudig online. U krijgt niet alleen korting voor Theater Twee Hondjes, maar ook voor andere dagjes uit. De NapPas is de ultieme oplossing als u op de portemonnee moet letten. De NapPas is onbeperkt geldig, dus u kunt meerdere malen naar hetzelfde uitje. Bovendien wordt het aanbod aan dagjes uit jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

 

Uw Korting

€ 2,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Theater Twee Hondjes
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Theater
  • Opzoomerlaan 106
  • 3221 AP Hellevoetsluis
  • Zuid-Holland
4 mensen op één NapPas!