’t Ganzenest

Skelteren, springen, klimmen, klauteren, “Hé alweer een leuke glijbaan!” Je ouders genieten ontspannen van een vriendelijk geprijsd hapje of drankje op één van de binnen- of buitenterrassen.

Binnen spelen kunt u er natuurlijk altijd maar ook de buitenspeeltuin is, als het weer het maar enigszins toelaat, het hele jaar door open. Doordat het binnen en buiten is kunt u altijd terecht bij ons en dat is zo fijn aan dit park. In Nederland bent u namelijk vaak afhankelijk van het weer en daar heeft dit park rekening mee gehouden.

Altijd vermaak in ’t Ganzenest

Dus ook de stoere BERG-skelters op de wel 210 meter lange skelterbaan, het buitenspringkussen en de klimtorens met vele glijbanen staan elke dag voor u klaar! De kinderen beleven de dag van hun leven. Kinderen hebben heel veel energie en een bezoek aan ’t Ganzenest is daar de ultieme oplossing voor. Zowel voor de ouders als voor de kinderen is dit park aangenaam.

’t GanzeNest is natuurlijk ook hét adres voor een feestje.

Korting voor ’t Ganzenest

25% korting per persoon, maximaal 4 kinderen (ouders zijn gratis).

Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. Naast de korting voor ’t Ganzenest krijgt u ook nog eens korting voor andere dagjes uit. Jaarlijks wordt het aanbod bij ons uitgebreid door nieuwe dagjes uit. Wij zijn aangesloten bij een breed aanbod aan dagjes uit door heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk uitje voor u en de kinderen bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze diverse snowcentra, maar de musea mogen ook niet vergeten worden. Bij slecht weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij hebben een breed aanbod aan dagjes uit die overdekt zijn. De NapPas is bovendien onbeperkt geldig, dus u kunt vaker naar hetzelfde dagje uitgaan.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

 

 

 

Uw Korting

25% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • ’t Ganzenest
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Outdoor speelparadijs
  • Rechtvaart 3c
  • 5171 TA Kaatsheuvel
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!