Storytrail Gouda

Storytrail stadswandeling in Gouda

Wandel mee met de verteller en reis terug naar het midden van de 16e eeuw. In die tijd was Gouda een belangrijke doorvoerhaven en een welvarende stad. We ontmoeten schipperszoon Wouter Hugesz op zoek naar zijn vader en de machtige schout Floris van Assendelft.

Maar pas op! Visboeren en gespierde Zakkendragers schuilen tussen de wandelaars. Gaandeweg komen we een eeuwenoud mysterie op het spoor, een lang vergeten misdaad die in Gouda heeft plaatsgevonden.

Kunnen we deze zaak alsnog oplossen? Schrijf u in voor de zondagse Storytrail met welkomstdrankje. Zie de website voor data.

Storytrail Gouda is voor iedereen

Beleef de stad samen met collega’s, familie of vrienden. Op zoek naar een leuk uitje? De Storytrail Gouda stadswandeling is het leukste uitje van heel Nederland! Laat u meevoeren op  avontuur en geniet na afloop van een lunch, high tea of diner in het centrum van de stad. Beleef de Storytrail Gouda stadswandeling in een van onze prachtige steden.

Storytrail Gouda en korting

€ 5 euro korting op de Storytrail stadswandeling met verteller (beginplek Restaurant De Zalm, Markt 34  2801 JJ Gouda)

Reserveren via de website via iDeal of overboeking met de kortingscode NapPas2017

U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de pas voor korting bij dagjes uit. Als u de NapPas online bestelt dan krijgt u niet alleen korting voor Storytrail Gouda, maar ook voor andere dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit blijft ook variërend, want het wordt jaarlijks uitgebreid. Bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben diverse uitjes die overdekt zijn. Wilt u meerdere keren naar hetzelfde uitje? Dit is geen probleem, want dat kan allemaal met de NapPas!

De volgende locaties zijn ook met NapPas korting te bezoeken:

Amersfoort, Dordrecht, Hoort, Utrecht Domtoren, Amsterdam, Dronten, Leiden, Zierikzee, Arnhem, Enkhuizen, Middelburg, Zutphen, Breda, Goes, Rotterdam Delfshaven, Zwolle, Den Bosch, Rotterdam Oude Haven, Den Haag, Groningen, Schoonhoven, Deventer, Haarlem, Utrecht, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Stelling van Amsterdam, Fort Nieuwersluis, Fort bij Spijkerboor, Fort Rhijnauwen, Fort Blauwkapel, Fort Vechten, Fort de Bilt, Fort Voordorp, Fort aan de Klop en Fort Markenbinnen.

Mis deze kortingen niet en bestel daarom de NapPas vandaag nog!

Uw Korting

€ 5,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Storytrail Gouda
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Markt 34
  • 2801JJ Gouda
  • Zuid-Holland
4 mensen op één NapPas!