Speelboerderij De Hooiberg

Midden in het groen van de Brabantse Kempen vindt u onze Speelboerderij De Hooiberg van maar liefst 4000 m2 binnen- en buitenspeelplezier. Binnen vindt u een speelparadijs voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, met een klimdoolhof, verschillende glijbanen, een ballenbad, bouwhoek, spookhuis, aztekentempel met 4 glijbanen, funshoot-arena, springkussen-disco en fluor-funshoottunnel. Verder is er een schatkamer voor jarigen en een knutsel-, verf- en timmerruimte. Ook zijn er, zowel binnen als buiten aparte peuterzones. Er is dus voor iedereen wel iets te doen in de speelboerderij.

Buiten attracties in Speelboerderij De Hooiberg

Buiten zijn diverse skelterbanen, trampolines, een springbult en een spannende survivalspeeltuin met klimtoren. Ondertussen kunnen de volwassenen op het binnen- of buitenterras genieten van al het lekkers dat onze bar en keuken biedt. Vanaf het terras kunt u dus het oogje in het zeil houden voor uw kinderen. De kinderen kunnen zich prima vermaken en beleven de dag van hun leven. Speelboerderij De Hooiberg is uitermate geschikt voor u en de kinderen, want u kunt zich ook vermaken op de speelboerderij.

Speelboerderij De Hooiberg en korting

€ 1,50 korting per persoon, maximaal 4 personen. Korting geldt niet in combinatie met arrangementen. Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas geeft u ook nog eens korting voor andere uitjes dan Speelboerderij De Hooiberg. NapPas is namelijk aangesloten bij een breed aanbod aan dagjes uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse musea, maar de attractieparken mogen ook niet vergeten worden. NapPas heeft het allemaal! De zoekfunctie naar een uitje maakt het u bovendien een stuk gemakkelijker om een keuze te maken. De NapPas is ook nog eens onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen naar een uitje gaan. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die op hun portemonnee letten.

U wilt deze aantrekkelijke kortingen toch ook niet missen? Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer!

 

Uw Korting

€ 1,50 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Speelboerderij De Hooiberg
  • Leeftijdscategorie: 0-12 jaar
  • Type Dagje weg: Indoor speelparadijs
  • Bredasebaan 23
  • 5531 NB Bladel
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!