Skidôme Terneuzen

Hét echte wintersportgevoel ervaart u bij Skidôme Terneuzen. Voor skiën of snowboarden hoeft u namelijk niet meer af te reizen naar het buitenland, dat kan gewoon lekker dicht bij huis. Skidôme biedt ultiem sneeuwplezier voor jong en oud. En dat 365 dagen per jaar! Skiën of snowboarden doet u bij Skidôme indoor, op pistes met kraakverse sneeuw.

Skidôme Terneuzen en de pret

Iedereen kan genieten van wintersportplezier. Of u nu beginnend skiër of snowboarder bent of al veel ervaring hebt, het maakt niet uit. Het is allemaal mogelijk! De verschillende pistes bieden voor iedere skiër en snowboarder mogelijkheden en uitdagingen. Zelfs de meeste ervaren skiër of snowboarder kan zijn hart ophalen in het uitdagende Funpark met diverse rails en schansen. Maak van een dagje skiën of snowboarden een heerlijk dagje uit, door wat te eten of te drinken in één van de gezellige aprés-ski cafés en restaurants.

Geniet van het heerlijke wintersportgevoel zoals in een echt winterdorp, maar dan lekker dicht bij huis in Skidôme Terneuzen!

Skidôme Terneuzen, volop vermaak voor jong en oud!

Skidôme Terneuzen en korting

20% korting op 1 uur pas, maximaal 4 personen

20% korting op 2 uur pas, maximaal 4 personen

20% korting op 4 uur pas, maximaal 4 personen

Voorwaarden: 
– Geldig tijdens daluren bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen
– Geldig voor maximaal 4 personen
– Excl. borg, materiaal- en kledinghuur
– Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen
– Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Als u de NapPas bestelt dan ontvangt u niet alleen korting voor Skidôme Terneuzen, maar ook voor andere uitjes.  Het aanbod aan uitjes wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus dat betekent dat het aanbod altijd variërend is. NapPas is landelijk aangesloten bij dagjes uit, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij. Wilt u 4 keer per jaar naar hetzelfde uitje gaan dan is dat ook mogelijk.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van de aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

20% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Skidôme Terneuzen
  • Zeelandlaan 3
  • 4538 CA Terneuzen
  • Zeeland
4 mensen op één NapPas!