SchatEiland Zeumeren

Beleef een avontuurlijk dagje uit! Kom naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, bootjes besturen, waterballonnen schieten en nog veel meer….

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. Is het altijd zomer..

Schateiland Zeumeren is speels educatief

Het avonturenparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij… Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland.

Met mooi weer is het genieten van het buitenterras met zandstrand en de diverse attracties zoals het waterballonnenspel of de kano’s en de waterfietsen. Tevens heeft u een prachtig uitzicht over het meer. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

SchatEiland Zeumeren is ook uitermate geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en/of bedrijfsuitjes. Ervaar de dag van uw leven in SchatEiland Zeumeren en profiteer van de aantrekkelijke korting bij NapPas.

SchatEiland Zeumeren en korting

25% korting voor volwassenen

– Kinderen ontvangen geen korting

– Maximaal vier volwassenen per kortingspas

– Niet in combinatie met andere acties/kortingen/arrangementen

– Korting geldig na tonen van de NapPas kortingspas.

Naast de korting op SchatEiland Zeumeren ontvangt u met de NapPas ook nog eens kortingen op diverse dagjes uit in Nederland. NapPas is aangesloten bij meer dan 300 dagjes uit! Dit betekent dus dat er een ruime keuze is aan diverse dagjes uit met korting.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van diverse dagjes uit in Nederland!

 

Uw Korting

25% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • SchatEiland Zeumeren
  • Leeftijdscategorie: 0-12 jaar
  • Type Dagje weg: Indoor speelparadijs
  • Stroetweg 7
  • 3781 PR Voorthuizen
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!