Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis. Het reptielenhuis is gebouwd over een periode van 2 jaar. In deze periode is vooral gelet op het oog voor detail en het gebruik van materialen. Bij binnenkomst in dit tropisch reptielenhuis wordt u verrast door de tropische planten en stronken die door heel het Reptielenhuis De Aarde zijn te vinden. Als u het reptielenhuis een dag bezoekt dan zult u deze dag nooit vergeten. U kijkt uw ogen uit in dit mooie reptielenhuis.

Reptielenhuis De Aarde en de leefomgeving

Wat Reptielenhuis De Aarde erg belangrijk vindt, is dat de leefomgeving moet passen bij de dieren zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw verblijf heeft.

Tevens de persoonlijke aandacht is hier volop aanwezig. de kinderen mogen dieren aaien en sommige zelf vasthouden. Op sommige dagen mag iedereen meekijken naar het voeren.

Het reptielenhuis heeft met veel enthousiasme een waardig reptielenhuis gebouwd en nu is het aan ons om dit met u te delen, dus kom langs en beleef de wereld van de reptielen in dit prachtige Reptielenhuis De Aarde. U wilt dit toch ook niet missen?

Reptielenhuis De Aarde en korting

€ 2,50 korting per volwassene
€ 1,50 korting per kind
– De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen

Als u de NapPas bestelt dan komt u in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 300 dagjes uit.  Dit betekent dus dat u niet alleen korting krijgt voor Reptielenhuis De Aarde maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 19,95 per jaar en profiteer van uit met korting!

Uw Korting

€ 2,50 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Reptielenhuis De Aarde
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Dierentuin
  • Aardenhoek 26
  • 4817 NE Breda
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!