Rederij Wolthuis (Dagtocht Woudrichem met echte Bossche bol)

Een boottocht naar Woudrichem is altijd prachtig!
Deze tocht begint in de gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch. We gaan de Dieze op en passeren de citadel en de oude oliemolen. Via de Ertveldplas varen we naar de sluis van Engelen. Na het schutten van de sluis gaan we de Maas op. We genieten van een weids uitzicht en komen oude dorpjes als Bokhoven en Heusden tegen. U beleeft het allemaal bij Rederij Wolthuis!

Rederij Wolthuis – Heusdenkanaal

Door het Heusdenskanaal komen we op de Andelse Maas. U geniet weer van fraaie plaatsjes aan de Maas, zoals Wijk en Aalburg, Poederoyen en Aalst. Via de Sluis van Andel komen we in het oude vissersstadje Woudrichem met een eigen visserij-museum. Dit kleine stadje ligt nu aan de drukst bevaren rivier van Europa: de Merwede. Rederij Wolthuis is het ultieme uitje voor u en de mensen die met u meegaan. Als u van varen houdt dan moet u dit zeker niet missen. U kijkt uw ogen uit en beleeft de dag van uw leven bij Rederij Wolthuis.

Rederij Wolthuis en korting

– € 2,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Volwassenen betalen € 26,00 ipv € 28,00 (= exclusief museum)
– 65 plussers en kinderen tot 12 jaar: € 24,00 ipv € 26,00 (exclusief museum)
Reserveren is noodzakelijk
– Koffie en Bossche bol is inbegrepen

Wilt u profiteren van de korting voor Rederij Wolthuis? U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas van Nederland voor leuke dagjes uit in Nederland. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit. Wij beschikken over een landelijk aanbod, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. Als het regent dan hoeft zich ook geen zorgen te maken. NapPas heeft namelijk diverse dagjes uit die overdekt zijn.

Beleef het allemaal en bestel de NapPas vandaag nog online en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!

 

 

Uw Korting

€ 2,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Rederij Wolthuis (Dagtocht Woudrichem met echte Bossche bol)
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Rondvaarten
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!