Natuurmuseum Nijmegen

Wie binnen kijkt, ziet buiten meer! Een dagje uit in de natuur rond Nijmegen start in het Natuurmuseum Nijmegen. Daar maakt u in het Bezoekerscentrum Gelderse Poort kennis met de bijzondere planten en dieren van het rivierenlandschap langs de Waal.

Met verrassende, interactieve tentoonstellingen en activiteiten zoals veldlessen, natuurtochten en ganzenexcursies wil het museum mensen enthousiast maken voor de natuur. In onze winkel zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar, waarmee u vanuit het Natuurmuseum Nijmegen zó de Gelderse Poort in kunt trekken. Voor kinderen is er veel te beleven, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze zich niet vermaken. Binnen maken ze een speurtocht door de expositie, buiten kunnen ze elke maand mee met een spannende ontdekkingstocht door de natuur. Uw kinderen, maar ook u zullen deze dag niet vergeten!

Het Natuurmuseum Nijmegen ligt in het centrum van Nijmegen. Vlakbij winkels, cafés en restaurants en op 10 minuten lopen van natuurgebied de Gelderse Poort. Vanuit de mooie stad Nijmegen loopt u via de exposities en informatie over de regio zo de uitgestrekte wildernis in van Nationaal Landschap Gelderse Poort. Daar kunt u langs de rivier konikpaarden, gallowaykoeien, bevers en vogels zien, en op de heuvels reeën en wilde zwijnen.

Openingstijden Natuurmuseum Nijmegen

dinsdag t/m vrijdag:    

10.00 – 17.00 uur

zaterdag, zondag, feestdagen:  
13.00 – 17.00 uur

maandag:
gesloten

feestdagen*:  
13.00 – 17.00 uur

* behalve op Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Koningsdag, Vierdaagse-vrijdag, Eerste Kerstdag: gesloten

Natuurmuseum Nijmegen en Korting

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen

Deze korting krijgt u door de NapPas te bestellen. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de NapPas onbeperkt geldig per jaar waardoor u dus meerdere malen naar bijvoorbeeld het Natuurmuseum Nijmegen kan. Met uw NapPas geniet u van meer dan 200 leuke dagjes uit door Nederland! Een gevarieerd aanbod op het gebied van vertier en vermaak. De oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee, dat wilt u toch ook niet laten schieten?

Bestel de NapPas eenvoudig online en profiteer van uit met korting!

Uw Korting

1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Natuurmuseum Nijmegen
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Museum
  • Gerard Noodstraat 121
  • 6511 ST Nijmegen
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!