Museumpark Orientalis

HEILIG LAND STICHTING, hier wandelt u door de kleurrijke wereld van jodendom, christendom en islam. Een 30 hectare groot Rijksmonument waar de beleving, architectuur en de natuur samen komen. U wandelt in het buitenmuseum door het leven in het oude Midden-Oosten. Bezoek een dorp met een synagoge, herdersveld en de Hidden Garden. Verken het leven aan de rand van de woestijn bij het Bedoeïenenkamp en in de karavanserai.

Kom picknicken aan het water. Ruik de geuren in de souk van het nabij gelegen vissersdorp en drink een glaasje thee mee met de bewoners. Beleef de oudheid in de Romeinse stadsstraat, met huizen uit de Egyptische, Griekse en Romeinse cultuur. In het Binnenmuseum zijn exposities te zien. Bekijk ook maquettes van de oude culturen verspreid in het museum. Museumpark Orientalis heeft een vast aanbod van levendige authentieke activiteiten. Elke zaterdag en zondag kunt u aansluiten bij de gratis open rondleiding van 12.00 uur.

Genieten in Museumpark Orientalis

Natuurlijk is het mogelijk zelf uw eten en drinken mee te nemen. In de  Romeinse herberg kunt u genieten van authentieke en heerlijke gerechten en zoetwaar. Vooraan in het museum kunt u genieten van allerlei lekkers en uitrusten op het terras van Parkcafé Boom.

Trek uw wandelschoenen aan en geniet van ons park. Museumpark Orientalis is gelegen in een heuvelachtig terrein en de wegen zijn niet geasfalteerd. Slechts enkele locaties zijn toegankelijk voor rolstoelen. Honden zijn welkom in het museum, mits ze aangelijnd zijn. Bezoek onze website voor meer informatie www.museumparkorientalis.nl.

Korting voor Museumpark Orientalis

€ 1,50 korting op de entreeprijs
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

Deze korting ontvang u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Museumpark Orientalis, maar ook voor andere dagjes uit. Ons aanbod aan dagjes uit wordt jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor dagjes uit!

 

Uw Korting

€ 1,50 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Museumpark Orientalis
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Profetenlaan 2
  • 6564 BL Heilig Landstichting
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!