Museum Heerenveen

In hartje centrum van het dorp Heerenveen toont  Museum Heerenveen de cultuurhistorie van Heerenveen. Van de rijke Heeren van ‘t veen tot de armoede onder de veenarbeiders. Beleef de vorstelijke allure van Oranjewoud, lees over sporthelden als Abe Lenstra en kijk naar werk van kunstenaars zoals Jan Mankes en Willem van Althuis.

Museum Heerenveen is uniek

Het cultuurhistorisch museum van Heerenveen is een uniek dubbelmuseum. Het Ferdinand Domela Nieuwenhuis Museum is te vinden op de eerste verdieping. Ferdinand Domela Nieuwenhuis: de bevlogen vader van het Nederlands socialisme en voorman van het anarchisme.

Museum Heerenveen is verrassend veelzijdig: een boeiende vaste presentatie met de grootste stadsmaquette van Nederland, steeds wisselende tentoonstellingen en andere publieksactiviteiten. Ook voor de kleintjes is er volop te beleven.

Museum Heerenveen en korting

 € 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met een andere acties

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas geeft u niet alleen korting voor Museum Heerenveen, maar ook nog eens voor andere dagjes uit. NapPas heeft een breed aanbod aan dagjes uit in Nederland. Er zit dus altijd een leuk uitje voor u bij. Bovendien wordt het aanbod jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Museum Heerenveen
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Minckelersstraat 11
  • 8442 CE Heerenveen
  • Friesland
4 mensen op één NapPas!