Museum De Locht

Museum De Locht zorgt voor een leuk dagje uit. Museum De Locht in Melderslo geeft een boeiend beeld van de wijze, waarop men vroeger leefde, woonde en werkte. Het museum is gehuisvest in een authentieke Noord-Limburgse Langevelboerderij en bijgebouwen. Soms beseft u niet u men vroeger leefden. Het is natuurlijk een hele andere tijd waarin we nu leven. Museum De Locht zorgt ervoor dat dit aan u duidelijk wordt gemaakt. Het is interessant voor jong en oud.

Museum De Locht & Oude ambachten

In het woonhuis van die boerderij vindt u onder andere een ouderwetse keuken, de “beste” kamer met bedstee, de opkamer, de kelder en de bijkeuken. In de andere gebouwen staan veel werktuigen en worden oude ambachten getoond.

Het Nationaal Asperge- en Champgignonmuseum:
In het museum zijn ook het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum ondergebracht.

Museum De Locht en korting

– € 1,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de pas voor aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. U krijgt dus niet alleen korting voor musea maar ook nog eens voor andere dagjes uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van attractieparken of dierentuinen. NapPas is de aanbieder van dagjes uit met korting.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!

Uw Korting

€ 1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Museum De Locht
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Unieke belevenis
  • Koppertweg 5
  • 5962 AL Melderslo
  • Limburg
4 mensen op één NapPas!