Indoor Speeltuin Marvy’s speelwereld

Op stap met jouw kids tussen de 0 en de 10 jaar, maar wel op zoek naar een binnen activiteit? Marvy’s Speelwereld in Heesch (in de buurt van Oss) biedt het ideale dagje uit: een overzichtelijke indoor speeltuin van maar liefst 1000 m2 waar zowel de allerkleinsten als de iets oudere stoere kids hun energie kwijt kunnen. Gegarandeerd een dag vol plezier voor het gezin, want ook aan de ouders is gedacht!

Ravotten in de indoor speeltuin

Marvy’s is ingedeeld in een aantal delen, geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor jouw baby of dreumes van 0 t/m 3 jaar is er een speciale ruimte van zo’n 60 m2 met passend speelgoed. Voor kids van 4 t/m 10 jaar is er een groot speeltoestel aanwezig waar zij kunnen klimmen en klauteren naar hartewens. Er zijn meerdere hindernissen en routes zodat er telkens nieuwe uitdagingen ontdekt worden. Voor de sportievelingen is er ook een voetbal/basketbal veldje aanwezig waar er met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes een spannend potje gespeeld kan worden.

Ouders zijn welkom in de zitruimte waar een goede en uitgebreide horecakaart aanwezig is. Ook liggen er recente tijdschriften en is er gratis WIFI aanwezig! Het is dus ook mogelijk om een laptop mee te nemen en nog wat werk af te maken terwijl de kinderen lekker spelen. Vanaf het zitgedeelte houd je uiteraard prima toezicht op jouw spelende kroost. Het baby en dreumes gedeelte bevindt zich zelfs direct naast deze plek, u kunt zorgeloos toekijken of de kids het naar hun zin hebben en of alles goed gaat.

Korting met NapPas

Met jouw NapPas ontvang je fijne korting op een dagje ravotten in indoor speeltuin Marvy’s:
– 50% korting voor maximaal 4 kinderen (0 -12 jaar)
– volwassenen hebben gratis entree
– korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Tip: Marvy’s Speelwereld is ook een ideale plek om (kinder) feestjes te vieren. Meer informatie over Marvy’s Speelwereld vind je op de website.

Indoor Speeltuin Marvy's Speelwereld

Uw Korting

50% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Indoor Speeltuin Marvy’s speelwereld
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Indoor speelparadijs
  • Heesch
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!