Leuke dingen doen

Wilt u leuke dingen gaan doen, maar bent er nog niet uit wat u gaat doen? NapPas heeft een ruim aanbod aan diverse dagjes uit. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse uitjes in Nederland. Op www.nappas.nl kunt u eenvoudig uw keuze maken. In Nederland bent u altijd afhankelijk van het weer en NapPas is daar op voorbereid. Er zijn namelijk diverse uitjes die overdekt zijn, dus daar kunt u gerust een dag genieten met bijvoorbeeld het gezin of misschien wel alleen.

Ons aanbod aan leuke dingen

Beleef de dag van uw leven in de attractieparken, speeltuinen, klimparken en nog veel meer! Houdt u toch meer van actie dan kunt u een mooie afdaling maken in een snowcenter. Houdt u meer van snelheid en actie dan biedt de kartbaan een optie voor u. De ballonvaarten mogen ook niet vergeten worden. De uitzichten die u bij een ballonvaart ziet, heeft u nog nooit eerder gezien. NapPas is aangesloten bij diverse ballonvaarten door heel Nederland, dus wilt u het zuiden van boven zien of de Randstad? NapPas heeft het perfecte aanbod om leuke dingen te doen!

Leuke dingen doen en ons voordeel

Bij NapPas kunt u leuke dingen doen en ook nog eens voor aantrekkelijke kortingen. U krijgt maar liefst tot 50% korting op diverse dagjes uit. U wilt deze korting toch ook niet mislopen? De NapPas is eenvoudig online te bestellen voor slechts € 19,95 per jaar. Bovendien is de NapPas ook nog eens onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen naar een uitje gaan om leuke dingen te doen. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. Wilt u liever alleen een uitje bezoeken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bestel de NapPas vandaag nog en ga een dagje uit met kinderen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Leuke dingen doen
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Attractiepark
  • Utrecht
4 mensen op één NapPas!