Kasteelpark Born

Kasteelpark Born is een dierenpark dat gelegen is in de tuinen van voormalig Kasteel Born. In het park ervaart u de rust die er al van oudsher heerst. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van de dieren en het natuurschoon.

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker enthousiast met hun trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen de vele papegaaiachtigen om u heen. Kasteelpark Born beschikt over diverse soorten dieren.

Kasteelpark Born en de kinderboerderij

In Kasteelpark Born wandelt u langs herten, roofdieren, stekelvarkens, landschildpadden en apen. Bij een aantal verblijven wordt de voedertijd aangegeven.

Als de verzorger de dieren voert geeft hij informatie over het dier. Verder kunt u op de grote kinderboerderij geiten en schapen aaien. In het Kriebelhuis maakt u kennis met onder meer diverse soorten wandelende takken, tropische kikkers, vogelspinnen, axolotls, leguanen en tropische planten.

Midden in Kasteelpark Born is een grote speeltuin. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen, springen op de airtrampoline of spelen in het zand. Dit is natuurlijk ideaal als ouder om het oogje in het zeil te houden voor de kinderen.

Kasteelpark Born en korting

15% korting per persoon en voor maximaal vier personen met de NapPas. Naast de korting in Kasteelpark Born ontvangt u ook nog eens voor andere dagjes uit aantrekkelijke kortingen. NapPas is namelijk aangesloten bij meer dan 300 dagjes uit verspreid over Nederland. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en kost slechts € 19,95 per jaar. Als u met het gezin naar Kasteelpark Born gaat dan krijgt u met de NapPas voor vier personen korting.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!

 

 

Uw Korting

15% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Kasteelpark Born
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Kasteelpark 38
  • 6121 XK Born
  • Limburg
4 mensen op één NapPas!