Inspecteur Delictus en de Museumbende Amersfoort

Uit het plaatselijke museum is een aantal zeer waardevolle kunstschatten gestolen. Inspecteur Delictus onderzoekt de zaak en heeft jullie hulp hard nodig. Wat is het kenteken van de vluchtauto? Wat is de waarde van de buit? Wie is de dader? Was het handige Harry, of toch Stille Willy? Zijn jullie in staat dit misdrijf op te lossen?

Gewapend met het dossier en een eigen smartphone gaan jullie op pad. Inspecteur Delictus stuurt jullie naar locaties om aanwijzingen te verzamelen. Deze zijn te vinden door het scannen van QR-codes en het beantwoorden van vragen. Via SMS houdt de inspecteur jullie op de hoogte van het onderzoek en kunnen jullie je bevindingen rapporteren.

Amersfoort
Amersfoort ligt op een vlakke plaats in de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. Amersfoort is de tweede stad van de Provincie Utrecht en telt circa 150.000 inwoners. De stad heeft een gezellig centrum vol met herinneringen aan het verleden. In het midden staat de Onze Lieve Vrouwetoren (ook wel Lange Jan genoemd), één van de hoogste kerktorens van Nederland. De spits was vroeger het kadastrale middelpunt van Nederland.

De volgende locaties zijn ook met NapPas korting te bezoeken:

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Delft, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Einghoven, Elburg, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Naarden, Utrecht, Valkenburg, Vlissingen, Weesp, Woudrichem, Zandvoort, Zierikze, Zaltbommel en Zutphen.

Korting met je NapPas:
– 
De korting voor NapPas leden bedraagt € 3,00 (spelset kost normaliter € 16,95 en via NapPas € 13,95)
– Spelset kan besteld worden via 035 – 7601199
– Per bestelling zullen er eenmalig € 1,95 verzendkosten in rekening worden gebracht

Uw Korting

€ 3,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Inspecteur Delictus en de Museumbende Amersfoort
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Amersfoort
  • Utrecht
4 mensen op één NapPas!