Fursten Forest Tank Adventure

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Activiteiten
Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Fursten Forest Tank Adventure is spannend

De BMP1/OT90 is een van origine Russische geschutstank. Met een gewicht van zo’n 14 ton is hij relatief licht, wendbaar en verrassend snel. Het zelf besturen van deze stalen kolos is dan ook een absolute sensatie. En… in Fursten Forest kan het!

Fursten Forest Tank Adventure en korting

– Tank Adventure € 5,00 p.p. korting

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Fursten Forest Tank Adventure, maar ook voor andere dagjes uit. Jaarlijks wordt het aanbod aan dagjes uitgebreid bij NapPas.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

5,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Fursten Forest Tank Adventure
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Unieke belevenis
  • Pommernstrasse 12
  • Fürstenau (Duitsland)
4 mensen op één NapPas!