Fursten Forest Hummer Experience

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Activiteiten
Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Fursten Forest Hummer Experience in een echte hummer

In Fursten Forest kan het: rijden door meedogenloos ruw terrein met de enige echte Hummer H1. Deze oervader van alle Hummers is een ongetemd monster. Zijn machtige motor van 6,5 liter, verdeeld over 8 cilinders, zorgt voor een trekkracht van maar liefst 650 Nm bij 1600 toeren per minuut. Daarmee zijn extreme offroad-prestaties mogelijk

Fursten Forest Hummer Experience en korting

– Hummer Experience € 5,00 p.p. korting

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Deze korting krijgt u door de NapPas te bestellen. U krijgt dan niet alleen korting voor Fursten Forest Hummer Experience, maar ook voor andere spectaculaire dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid bij NapPas.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!

Uw Korting

5,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Fursten Forest Hummer Experience
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Unieke belevenis
  • Pommernstrasse 12
  • Fürstenau (Duitsland)
4 mensen op één NapPas!