Fun Valley

Beach & Play

Op 4 km van Maastricht ligt Fun Valley. Onze gasten beleven hier in- en outdoor familieplezier! NIEUW: Mega indoor speeltuin met reuze familie glijbaan en freefall, speelcorners, knutselhoek, peuterhoek, kinderdisco, voetbal, trampolines, kussens en veel meer. Aan de buitenzijde kunnen avonturiers de meer dan 100 meter lange tokkelbaan of klimmuur bedwingen.

De mooie stranden met ruime, schone ligweiden, de terrassen, speeltuinen, klim-glij-berg, midgetgolf, waterfietsen, kano’s, bungee-trampoline en het piratenschip zorgen eveneens voor fun en vermaak bij jong en oud. All inclusieve prijs dus waterfietsen kanoën, midgetgolf et cetera is gratis.

Fun Valley en Adventure

Voor groepen (van 10 tot 800 pers.) biedt Fun Valley gezellige, en of sportieve activiteiten aan, zoals o.a. paintball, quadrijden, kruis-en boogschieten, vlotvaren , kanoën, een challenge touwen parcours, traptrein, zeskampen en nog veel meer. Nieuw in 2011! Meer dan 100 m. tokkelen en klimmen op op de uitdagende klimwand? Teambuilding, ludiek, sportief, training of meeting? Survivalovernachting en stappen in Maastricht?

Natuurlijk verzorgt Fun Valley uw gezelschap van lekker eten en drinken, op prachtige terrassen, met uitzicht op het water. Met de nieuwe indoor horeca faciliteiten en evenementenhal voor groepen valt uw evenement nooit in het water en dat het hele jaar door. De entree van ons park is inbegrepen in uw activiteit, dus lekker genieten aan het strand, midgetgolfen, waterfietsen, kanoën et cetera is gratis. Een bezoek aan Fun Valley staat garant voor een dag die u nooit zal vergeten!

Bel & Boek, tel. +31 (0)43 409 36 71.

Fun Valley en korting

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen. Om voor deze korting in aanmerking te komen heeft u een NapPas nodig. Een NapPas is een kortingspas voor o.a. Fun Valley, maar ook voor andere uitjes in Nederland. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee moeten letten.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!

 

Uw Korting

€ 1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Fun Valley
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Indoor en Outdoor speelparadijs
  • Oosterweg 5
  • 6245 LC Eijsden
  • Limburg
4 mensen op één NapPas!