Dierentuin korting voor Dierenpark De Oliemeulen

Vliegende honden, klauwaapjes, loslopende stinkdieren en één van de grootste collecties reptielen en amfibieën in Europa! Bij Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg kunt u echt van alles verwachten en profiteert u bovendien van dierentuin korting. Bij mooi en slecht weer kunt u terecht bij dit mooie dierenpark. In dit dierenpark kunt u alle dieren verwachten, want er zijn maar liefst 150 verschillende dierensoorten. In dit dierenpark gaat u zich niet vervelen, omdat er een breed aanbod aan dierensoorten is waarbij u ook nog eens dierentuin korting ontvangt!

Dierentuin korting voor demonstraties en feestjes

Dagelijks zijn er demonstraties waarbij de verzorgers uitleg geven over reptielen. Op drukke dagen zijn er roofvogeldemonstraties en heeft u nog niet genoeg, dan is er altijd nog de mogelijkheid om onder begeleiding een slang of vogelspin aan te raken. Alles bij elkaar een middagje dierentuin om nooit te vergeten en bovendien profiteert u ook nog van dierentuin korting.

Ook voor verjaardagspartijtjes, bedrijfsuitstapjes, familiefeesten en scholen is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader en voor al die uitjes ontvangt u een aantrekkelijke dierentuin korting. Leerzaam kan natuurlijk ook heel leuk zijn. En laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend!

Dierentuin korting op vertoon van uw NapPas

€ 1,00 korting per persoon en maximaal 4 personen kunt u meenemen met de NapPas. Dat is natuurlijk ideaal als u bijvoorbeeld met uw gezin een dagje uitgaat. Op vertoon van de NapPas komt u dus in aanmerking voor de dierentuin korting. De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 19,95 per jaar. Naast dit dierenpark heeft NapPas nog diverse dierenparken waarbij u dierentuin korting krijgt. Door heel Nederland is NapPas aangesloten bij diverse dierenparken met dierentuin korting. Voor de diverse dierentuinen kunt u hier terecht!

Uw Korting

€ 1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Dierentuin korting voor Dierenpark De Oliemeulen
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Aparte & vreemde dieren
  • Reitse Hoevenstraat 30
  • 5042 EH Tilburg
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!