Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-ZOO in Volkel is een echte dierentuin en de eerste ZorgZOO van ons land. Zie-ZOO wordt namelijk grotendeels gerund door mensen met een vorm van autisme. In Dierenpark Zie-ZOO is veel te ontdekken en te beleven voor jong en oud. Het is dus het ideale uitje om met het gezin te doen!

Dierenpark Zie-ZOO is de perfecte bestemming

Dierenpark Zie-ZOO is de perfecte bestemming voor een betaalbare ochtend of middag uit. Leuk én leerzaam. Naast het bezoeken van het park, zijn er dagelijks andere dingen te beleven! Zoals de speciale Zie-ZOO-Zjow. Een dierenshow die in de zomer gegeven wordt waarbij u wel heel dicht bij dieren komt. En ’s winters wordt er dagelijks het kriebelshowtje gegeven met allerlei kriebelende diertjes. Voor heel het jaar is er dus iets te doen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Dierenpark Zie-ZOO en korting

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen.
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen.

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Het aanbod aan dagjes uit wordt jaarlijks uitgebreid dus het blijft altijd variërend. Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken. Het is zelfs mogelijk om een filter te maken op basis van type uitje. In Nederland bent u vaak afhankelijk van het weer. Op onze website kunt u bijvoorbeeld een filter maken op basis van overdekte uitjes.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Dierenpark Zie-ZOO
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Dierentuin
  • Zeelandsedijk 12 B
  • 5408 SM Volkel
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!