Dagjes weg met kids

Wilt u dagjes weg met de kids en weet u nog niet waarheen? NapPas heeft voor u de perfecte oplossing. Wij hebben een breed aanbod aan dagjes weg met kids. Wat dacht u bijvoorbeeld van de pretparken en de dierentuinen, maar de musea mogen ook niet  vergeten worden. Houden uw kinderen liever van actie, dan kunnen ze naar een snowcenter gaan. NapPas is het juiste ingrediënt voor een geslaagd dagje met de kids.  Zowel u als de kinderen zullen zich gaan vermaken bij het dagje uit. Het aanbod aan dagjes weg met kids wordt jaarlijks uitgebreid bij NapPas, dus hierdoor is het aanbod variërend.

Dagjes weg met kids en de voordelen

Het komt vaak voor dat men niet weet welke familie uitjes er zijn.  Wij hebben dit voor u in kaart gebracht met een uitgebreide zoekfunctie op onze website. U kunt met deze zoekfunctie een uitje op maat maken. Stel dat het slecht weer is dan kunt u een filter maken op de omstandigheden. Op deze manier maken wij een filter op basis van het weer. Wilt u liever een filter maken op provincies dan is dat ook mogelijk. Op deze manier wordt uw keuze makkelijker gemaakt.

Dagjes weg met kids en korting

Als u een dagje weggaat met de kids dan kost dat natuurlijk geld. Om geld te besparen geeft de NapPas maar liefst tot 50% korting op diverse dagjes uit. Deze korting wilt u toch ook niet missen? Met de NapPas krijgt u maar liefst voor vier personen korting. De NapPas kost slechts € 19,95 per jaar en is bovendien onbeperkt geldig. Als u naar een uitje gaat dan hoeft u alleen de NapPas te laten zien bij het betreffende uitje en u ontvangt de korting.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van de kortingen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Dagjes weg met kids
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Drenthe
4 mensen op één NapPas!