Blue Boat Company

Als u een dagje naar Amsterdam gaat moet u toch echt de stad vanaf het water bewonderen bij de Blue Boat Company!

Bij Blue Boat Company vaart u een mooie route van 75 minuten door de oude grachten en de havens. Deze tour duurt ongeveer 15 minuten langer dan de gemiddelde rondvaart, dus ziet u meer van Amsterdam.

Gedurende de rondvaart kunt u met uw gratis koptelefoon luisteren naar een uniek verhaal vertelt door “locals” Ron & Nel, die graag hun liefde voor de stad met u delen. Zes van onze schepen zijn voorzien van een rolstoellift.

Blue Boat Company en de opties

De rederij ligt midden in het centrum en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer als met de autobus. Op 1 minuut lopen liggen het Van Gogh museum en het Rijksmuseum.

Uiteraard kunt u voor uw groep ook een privé boot huren zodat u zelf kunt bepalen wanneer en waar u vertrekt!

Lunch, borrel, en dinercruises 

Speciaal voor groepen bieden wij ook verschillende soorten lunch-, borrel-, en dinercruises aan. Wat dacht u ervan om van Amsterdam te genieten terwijl u een lekker biertje of wijntje geserveerd krijgt?

Of wat dacht u van en heerlijk 3 gangen dinner? Bij Blue Boat Company stapt u aan boord van een luxe rondvaartboot die u meeneemt voor een unieke dinner cruise in Amsterdam; The Blue Boat Dinner Cruise! Geniet van culinaire hoogstandjes bereid door de onderscheidde chefs van onze huiscateraar, begeleid door onze speciaal geselecteerde wijnen. En op vertoon van uw NapPas krijgt u ook nog eens een fijne korting!

Blue Boat Company en korting

20% korting op Blue Boat Dinner Cruise, maximaal 4 personen. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar. U ontvangt korting voor Blue Boat Company maar ook nog eens op diverse dagjes uit door heel Nederland. NapPas is aangesloten bij meer dan 300 dagjes uit.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!

 

Uw Korting

20% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Blue Boat Company
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Rondvaarten
  • Stadhouderskade 30
  • 1071 ZD Amsterdam
4 mensen op één NapPas!