Airsoft op Boerderij of Strand

Dé hype van het jaar is hier: Airsoft! Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten… en als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, blijf je terugkomen!

De nieuw hype: Airsoften

Airsoft is een veldslagsimulatie experience waarbij je in de huid kruipt van een échte (sluip)schutter. Uitgerust in een realistisch legeruniform ga jij de uitdaging aan om samen met jouw team de strijd te winnen. Tot je beschikking heb je een replica wapen met plastic balletjes. Jouw doel? Het winnen van de diverse games en uiteindelijk het binnen halen van de overwinning. Je krijgt tijdens het uitje professionele begeleiding waardoor je vooraf alle tips en tricks weet van Airsoften. Ben jij klaar voor een onvergetelijke missie? Let wel, deze simulatiesport is niet voor watjes! Door de realistische uitrusting voelt niet alleen de ambiance, maar ook elk schot als écht aan.

Paintball Strand en Paintball Boerderij

Het Paintball strand in Harderwijk en de Paintball Boerderij in Ewijk staan bekend om hun spannende paintball experiences, maar zijn ook een uitstekende partij voor een realistisch spelletje Airsoften. Bij Paintball Strand in Harderwijk ga je de strijd aan in een grote arena op het strand vol autowrakken, tractorbanden en een heus zeilschip. Is zand toch minder jouw ding? Op de Paintball Boerderij sta je in een arena vol torens, tonnen, tractorbanden en een grote brug. Voor ieder vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of spontaan dagje weg dus een ideale locatie!

Airsoft met korting

Met jouw NapPas krijg je nu een aantrekkelijke korting op een flink potje Airsoft bij Paintball Boerderij in Ewijk of Paintball Strand in Harderwijk:

– € 14,95 korting per persoon (3 uur Airsoft normale prijs € 22,95, met je NapPas betaal je € 8,00 per persoon)
– Maximaal 4 personen
– Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Meer informatie over Airsoft op Paintball Boerderij in Ewijk of het Paintball Strand in Harderwijk vind je op de websites van de dagjes uit.

Airsoft

Uw Korting

€ 14,95 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Airsoft op Boerderij of Strand
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Actief
  • Harderwijk
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!