Aaltens Historisch Museum

Het Aaltens Historisch Museum toont het leven en werken van een gemeenschap door de tijd heen. Met name het voor Nederland unieke karakter van de hoornindustrie en de euregionale geschiedenis van de textielindustrie is hier terug te vinden. In de oude dorpsboerderij, de Freriksschure, wordt de agrarische ontwikkeling van Aalten en de regio duidelijk.

Het Aaltens Historisch Museum is voor iedereen

De inrichting en collectie laten zien hoe de boeren hier leefden en werkten en hoe praktisch en vaardig zij waren. Bijna alles wat men in het dagelijks leven nodig had, werd zelf gemaakt: van boerenkarren tot bedsteden en weefgetouwen. De werkzaamheden op de boerderijen waren direct verbonden met de voorzieningen en fabrieken in het dorp.

Het Aaltens Historisch Museum is uiterst geschikt voor een bezoek met het hele gezin. Er is een divers aanbod aan exposities en speurtochten. Interessant en spannend voor jong en oud!

Voor een virtueel kijkje in het Aaltens Historisch Museum, tevens hartelijke uitnodiging tot een spoedig bezoek, klik hier.

Korting voor het Aaltens Historisch Museum

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen
– Een entreebewijs geeft ook toegang tot het Onderduikmuseum Markt 12 en exposities

U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor dagjes uit. Met de NapPas krijgt u niet alleen korting voor het Aaltens Historisch Museum, maar ook voor andere uitjes. De pas is bovendien onbeperkt geldig, dus u mag meerdere keren per jaar naar hetzelfde uitje. Op onze website kunt u een filter maken op basis van type uitje, plaats en nog veel meer.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van hoge kortingen voor dagjes uit!

 

Uw Korting

25% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Aaltens Historisch Museum
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Markt 14
  • 7121 CS Aalten
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!